Klarna winkels

Bij de Klarna winkels uit bovenstaand overzicht is het online shoppen extra gemakkelijk; voer je contactgegevens en adres in, en je ontvangt je producten zonder te betalen. Vervolgens hebben klanten 14 dagen de tijd om deze Klarna winkels terug te betalen met een betaalmethode naar keuze. Ook is er de mogelijkheid om producten te retourneren, waarbij je uiteraard niet voor je product hoeft te betalen.

Achteraf betalen bij klarna winkels

Het fintech bedrijf Klarna, gevestigd in Stockholm, verandert naar eigen zeggen de manier waarop online betaalt wordt voor producten. Net als AfterPay biedt Klarna een unieke achteraf-betaaloptie aan, waarmee klanten hun producten online kunnen bestellen zonder vooraf te hoeven betalen.

Klarna wereldwijd succesvol

Het bedrijf Klarna is opgericht in 2005 en in de loop der jaren steeds succesvoller geworden. Waar het ooit startte in Zweden, is het inmiddels wereldwijd bekend als grote speler. In het thuisland verwerkt het zelfs inmiddels 30% van de online verkopen. Zowel in Europa als in de Verenigde Staten opende Klarna meerdere kantoren. In ons land is het aanbod webshops dat Klarna aanbiedt als betaalmethode ook enorm gegroeid en groeiende. Het up-to-date overzicht hierboven is daar het bewijs van.

Achteraf betalen met Klarna

Het bekende model van Klarna en andere achteraf-betaalmethodes “try before you buy” is niet voor niets erg populair bij online shoppers. Doordat je slechts je e-mailadres en adres in hoeft te voeren, heb je binnen enkele klikken een bestelling gedaan. Dit maakt het gemakkelijk om zowel via je mobiel, tablet of achter een laptop bij een van bovenstaande klarna winkels een aankoop te doen.